Search

A room with a view...towards the future

Spaces speak volumes - about connections to place, community, and care. The original hand-drawn construction drawings circa 1906 or 1907 by our talented Waterloo architect, Clinton Phillip Shockley show incredible innovative thought behind creating a timeless place on the triangular piece of land. His design concept for creating a gathering place for a community brought together by faith is expressed so beautifully in the sanctuary space - designed so that those seated at any level in the sanctuary feel included and have a special view and connection. At the same time, stained glass windows on the upper levels look out upon the supportive community. This building simultaneously engages those inside and those outside to connect within it, connect with it, and celebrate its potential.